DOMŮ      ČLENOVÉ      O NÁS      ČLÁNKY      ZÁPASY      FORUM      KONTAKT
Jsme herní klan založený 26. února 2006. Hrajeme hru s názvem MTA:SA, což je modifikace na jednu z nejznámějších her z roku 2005, GTA: San Andreas. Patříme ke špičce klanů na česko-slovenské scéně a snažíme se držet i kontakt s těmi nejlepšími světovými klany.
 

Nejste registrovaný na našem serveru? Zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo? Nechte si poslat nové.
 
  AKTUALITY

  AKTUALIZOVÁNO: Souboje o finále
  Autor: Honya  Datum: 01.01.2011 - 17:49    
 
Stejně jako se asi většina z vás včera prala s tím aby (ne)dostala kocovinu, tak se zítra čtyři týmy v našem Vánočním Turnaji poperou o to, které z nich postoupí do finále.

První semifinálový zápas začne zítra od 16:00 mezi klany TPT a LVC, které dosud spolu ještě nezměřily síly v žádném clan waru. Vítěz skupiny A, Top Players Team, sice neprohrál ani v jednom utkání ve skupině, nicméně v žádném zápasu také svého soupeře výrazně nepřejel. Alespoň tím se může pyšnit jejich soupeř, Levice Crew, který jedenkrát svého soupeře doslova přejel. Další dva zápasy hrál tento klan velmi vyrovnaně, avšak jednou odešel jako poražení.

Druhý zápas bude rozhodně také zajímavý, protože se proti sobě postaví dva rivalové - domácí SAM a ESE. Tyto dva klany se doposud od jejich znovuzrození ještě neutkaly a jejich vztahy nejsou zrovna nejlepší. Proto se očekává velmi vyostřený duel. Oba klany si v turnaji počínali velmi suverénně vyjma jednoho zápasu. SAM se dost natrápil na výhru nad LVC, zatímco ESE dokonce prohráli s TPT. Nutno podotknout, že ESE celý zápas hráli v oslabení 4v5.

Oba zápasy se budou vysílat LIVE opět na našich stránkách.

INFO pro členy klanu SAM:
- Nominace na zítra: JoeCz , NFSGamer , Ferda , Striker , člen Voskov 
- Náhradníci: Spitka , Honya , Erosion , Filip
- Zítra od 14:00 bude tréning na CW serveru - účast nominovaných a náhradníků NUTNÁ!

GTA MULTI OFF!


Pár lidí si mi momentálně stěžovalo, že nejde náš CW server ani Public server. Spolu s tím vypadl i největší český server SMT. Vzhledem k tomu, že našemu (resp. i SMT) hosterovi nejdou ani stránky, předpokládám že výpadek je zapříčiněn pádem serverovny (serveroven).
Tato negativní informace může mít vliv i na průběh našeho turnaje, pokud se to do zítra nezpraví, zápasy budou muset být odloženy.
 


komentáře

Seřadit: Sort descending   
#1 od Ingnition Clanmember 01.01.2011 - 21:10
quote
Avatar  
Kdyby se to do zítra nevyřešilo, seženu jinej server kde by se to dalo odehrát...

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit!
 
 

 
Partneři:
 
 
Stránky provozuje a technicky spravuje Ingnition.cz, master@ingnition.cz.
MULTI THEFT AUTO, GRAND THEFT AUTO, SAN ANDREAS, SAM, SAN ANDREAS MASTERS
Copyright © 2006 - 2020 sam-clan.cz,
Všechna práva vyhrazena.