DOMŮ      ČLENOVÉ      O NÁS      ČLÁNKY      ZÁPASY      FORUM      KONTAKT
Jsme herní klan založený 26. února 2006. Hrajeme hru s názvem MTA:SA, což je modifikace na jednu z nejznámějších her z roku 2005, GTA: San Andreas. Patříme ke špičce klanů na česko-slovenské scéně a snažíme se držet i kontakt s těmi nejlepšími světovými klany.
 

Nejste registrovaný na našem serveru? Zaregistrujte se!
Zapomněli jste heslo? Nechte si poslat nové.
 
  AKTUALITY

  Ohlédnutí se za rokem 2015 #pf2016
  Autor: Ingnition  Datum: 31.12.2015 - 15:51    
 
Toto uteklo a už tu máme zase konec roku. Rok 2015 byl rokem významným. Po několika letech jsme změnili a vylepšili svojí prezentaci, nabrali několik kvalitních členů a celkově jsme vylepšili aktivitu.

Nyní se před námi otevírá rok 2016, který bude ještě více významný, než tomu bylo tento rok. Dalo by se říci, že nás čeká jeden obrovský milník v historii česko-slovenské MTA scény. Náš klan San Andreas Masters bude přesně 26.února 2016 slavit již 10 let existence! Je to neskutečně obrovské číslo a musíme říci, že ne každému se povede udržet herní klan po dobu 10 let. Zvlášť, když se jedná o hru jako je MTA San Andreas.

Za tu dobu nás samozřejmě opustilo mnoho hráčů, ale přesto pár z dob začátků našeho klanu zůstalo. Jedním z aktivních hráčů je například člen Ingnition, který je v klanu již od jeho založení - tudíž i on bude slavit desetileté členství v klanu San Andreas Masters.

Pro mnoho z nás zůstane SAM v srdcích navždy, pro některé z nás je to něco jako internetová rodina. Jsme jeden z nejstabilnějších klanů a jsme na to hrdí.

Děkujeme všem našim členům, kteří rádi hrají pod našimi barvami a tak hrdě reprezentují náš klan. Velice si vážíme vaší důvěry a úsilí, které věnujete neustále při hraní zápasů. Také děkujeme všem našim fanouškům, kteří nás rádi sledují a podporují. Vážíme si toho!

Na závěr tedy přejeme krásný Nový rok 2016, plné štěstí, pohody, klidu, peněz a spousta úspěchů v herním světě! smiling Nepřestaňte nás sledovat, na naše 10. výročí již připravujeme jednu obrovskou soutěž o hodnotné dárky smiling

Ještě jednou, děkujeme!

 


komentáře

Seřadit: Sort descending   
#1 od Hydrogarus Clanmember 05.01.2016 - 12:19
quote
Avatar  
Už sa teším na výročie wink

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit!
 
 

 
Partneři:
 
 
Stránky provozuje a technicky spravuje Ingnition.cz, master@ingnition.cz.
MULTI THEFT AUTO, GRAND THEFT AUTO, SAN ANDREAS, SAM, SAN ANDREAS MASTERS
Copyright © 2006 - 2020 sam-clan.cz,
Všechna práva vyhrazena.